Valokuvaaja Esa Piiroinen - Studio Eminent Oy

Asuntokuvaus

Huoneistot ja kiinteistöt

Asuntokuvas on merkittävässä roolissa kodin myynnissä ja esittelyssä, kiinnostuneiden houkuttelemiseksi. Kuvat toimivat ensivaikutelman luojana ja voivat joko vakuuttaa potentiaaliset ostajat tai ohjata heidät kääntymään pois. Laadukas asuntokuvaus ei ole pelkästään tekninen suoritus, vaan se vaatii hienovaraista silmää, ammattitaitoa ja ymmärrystä siitä, mitä asunnon myynti vaatii.

Ensimmäinen askel on valmistautuminen. Ennen kuvauksia on tärkeää huolellisesti valmistella kohde. Siivouksesta ja järjestyksestä huolehtiminen on itsestäänselvyys, mutta myös valaistus ja ilmapiiri ovat avainasemassa. Hyvän valaistuksen takaamiseksi on suositeltavaa suorittaa kuvaus päivisin, jolloin luonnonvalo täyttää tilat. Avoimet verhot ja ikkunoiden puhtaus varmistavat valon esteettömän kulkemisen huoneisiin.

Tärkeää on myös kodin persoonallisuuden korostaminen. Kuvaan asuntosi tavalla, joka antaa ostajalle mahdollisuuden kuvitella itsensä siellä. Sisustuksen kannattaakin olla houkutteleva, mutta ei liian henkilökohtainen. Neutraalit sävyt voivat auttaa ostajaa näkemään potentiaalin tilassa ja helpottavat heidän omaa visiotaan.

Monipuoliset näkökulmat tuovat esiin tilan parhaat puolet ja auttavat luomaan kattavan kuvan koko asunnosta. Kuvaan asunnostasi niin laajat yleisnäkymät, kuin tiuksemmin rajatut mielenkiitoiset yksityiskohdat. Hyvin valaistut kuvat tekevät tilasta avaramman ja houkuttelevamman.

Kun kuvat on otettu, jälkikäsittelen ne huolella. Viimeistelyvaiheessa korostan kuvien parhaita puolia, tasoittan valaistuseroja, korostan yksityiskohtia ja varmistan, että värit näyttävät mahdollisimman luonnollisilta. Pyrin aina siihen, että kuvattu tila pysyy käsittelyn jälkeen realistisena, eikä todellisuus vääristy.

Kokonaisuudessaan asuntokuvauksen tavoitteena on herättää kiinnostus ja luoda positiivinen vaikutelma kodista.

Asuntokuvaus ilmasta käsin

Asuntojen ilmakuvauksella avataan ovi uudenlaiseen perspektiiviin, tarjoten potentiaalisille ostajille mahdollisuuden nähdä kiinteistöt ja asuinalueet ylhäältä päin. Ilmakuvauksen avulla voidaan näyttää asuntojen ympäristö, sijainti ja kiinteistön laajuus tehokkaasti ja visuaalisesti vaikuttavalla tavalla.

Drone-tekniikan käyttö mahdollistaa laadukkaiden ilmakuvien ottamisen, jotka tuovat esiin asuntojen ympäristön, lähialueen palvelut ja maisemat. Ilmakuvauksessa korostuvat kiinteistön sijainti, sen suhde ympäristöönsä sekä mahdolliset ulkoalueet kuten piha-alueet, puutarhat tai terassit.

Ilmakuvauksen etu on myös siinä, että se tarjoaa kiinnostavamman ja kattavamman kuvan kohteesta, erityisesti suurten tai uniikkien kiinteistöjen kohdalla. Ostajat voivat paremmin hahmottaa asunnon sijainnin suhteessa ympäristöön, ja ilmasta nähtynä asunnot saavat uudenlaisen ulottuvuuden.

Lisäksi ilmakuvauksella voidaan korostaa kohteen erityispiirteitä, kuten uima-allasta, vehreää puutarhaa tai merinäköalaa. Tämä auttaa erottumaan markkinoilla ja houkuttelee potentiaalisia ostajia tutustumaan tarkemmin kohteeseen.

Asuntojen ilmakuvauksen merkitys korostuu erityisesti alueilla, joilla ympäristö ja sijainti ovat keskeisessä asemassa. Ostajille tarjoutuu mahdollisuus saada kokonaisvaltainen käsitys kohteesta ennen fyysistä käyntiä, mikä tekee ensivaikutelmasta vahvemman ja auttaa heitä tekemään päätöksiä.

Ilmakuvaus on nykyaikainen tapa asuntojen markkinoinnissa ja luo vaikuttavan kuvan asunnosta, joka voi tehdä eron kilpailussa.

Asuntokuvaus Turku - Valokuvaaja Esa Piiroinen

Asuntovideo

Asuntovideot tuovat kiinteistön eloon näytöllä, tarjoten virtuaalisen kierroksen potentiaalisille ostajille.

Videoissa kiinnitetään huomiota tilojen yhteyteen, yksityiskohtiin ja tunnelmaan. Liikkeessä oleva kuva kertoo tarinan asunnosta, antaen katsojalle mahdollisuuden kokea tilat reaaliajassa. Asuntovideot tarjoavat myös mahdollisuuden näyttää kiinteistön parhaat puolet, kuten valaistus, maisemat ja erityispiirteet.

Tämä interaktiivinen lähestymistapa herättää kiinnostuksen ja auttaa ostajia tekemään tietoisempia päätöksiä. Asuntovideot ovat tehokas markkinointityökalu, joka parantaa kiinteistön näkyvyyttä ja auttaa erottumaan kilpailussa.

Salaisuus asuntovideoissa piilee niiden kyvyssä luoda tunneside katsojaan. Hienovarainen taustamusiikki, huolellisesti valitut kuvakulmat ja ammattitaitoinen editointi yhdessä toimivat saumattomasti tarjoten katsojalle elämyksellisen matkan läpi kodin. Nämä visuaaliset tarinat kätkevät salaperäisesti yksityiskohtia ja houkuttelevat katsojia tutkimaan lisää.

Asuntovideoilla on voima herättää tunteita ja luoda unelmien tunnelma, mikä tekee niistä välttämättömän työkalun kiinteistömarkkinoinnissa. Ne eivät ole pelkästään teknisiä esittelyitä, vaan salainen avain, joka avaa oven kodin tarinalle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää asuntovideon kuvauksesta.

HINNASTO

Asuntokuvauksen hinnoittelu koostuu perusmaksusta, kuvattavien tilojen määrästä sekä kilometrikorvauksesta.

PERUSMAKSU: 100€ (alv 0%) / 124€ (sis. alv 24%)
Perusmaksuun sisältyy kohteen piha- ja julkisivukuvat, ilmakuvaus sekä kuvien käsittely.

TILAMAKSU: 10€/tila (alv 0%) / 12,40€ (sis. alv 24%)
Tiloiksi lasketaan mm. kuvattavat huoneet, keittiöt (myös avok. ja kk), wc:t, kph, saunat, parvekkeet ja terassit.

KM-KORVAUS: 1,50€/km (alv 0%) / 1,86€/km (sis. alv 24%)
Kilometrit lasketaan yhdensuuntaisena matkana Piikkiön ja kuvattavan kohteen väliltä.

Hintaesimerkki 1: Asunto, jossa on 3h, k, kph, s, p.
Yht. 7 kuvattavaa tilaa, jolloin hinta = perusmaksu 100€(124€)+70€(86,80€) =170€(210,80€)

 Hintaesimerkki 2: Asunto, jossa on 1h, kk, kph.
Yht. 3 kuvattavaa tilaa, jolloin hinta = perusmaksu 100€(124) +30€(37,20€) =130€(161,20€)

 

ASUNTOVIDEO: Alk. 300€ (alv 0%) / 372€ (sis. alv 24%)

 

Yhteystiedot

Studio Eminent Oy
2394724-8

Valokuvaaja Esa Piiroinen
0407528634
esa@valokuvaajaesapiiroinen.fi

Kuulun myös Varsinais-Suomen Yrittäjiin

VALOKUVAAJA ESA PIIROINEN

STUDIO EMINENT OY
Y-tunnus: 2394724-8

Valokuvaaja Esa Piiroinen
0407528634
esa@
valokuvaajaesapiiroinen.fi
21500 PIIKKIÖ

© 2024 | Studio Eminent Oy – Valokuvaaja Esa Piiroinen | Tietosuojaseloste | Valokuvaajat.fi -jäsen